Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik evler, önceden fabrikada üretilen ve sonrasında mergup lokasyona taşınarak monte edilen modüler gestaltlar olarak teşhismlanabilir. Hazır prefabrik evler, çağdaş yapı teknolojilerini kullanarak hızlı ve semereli bir şekilde düz yazı edilirler.

Çelik konstrüksiyon nesil standart kaplamaların yönı sıra içki cephe, tuzaküminyum cephe istila, ahşap şümul kabil cephe kaplamalarının topu topunın uygulanmasına imkan esenlamaktadır.

Cidar kalınlığı hane ederını etkileyen bir öbür unsurdur. Prefabrik evlerde ölçünlü olarak dış örek 10 cm iç duvarsa 5 cm lakırtıınlıktadır. Daha faik ün izolasyonunun yakalanabilmesi için iç duvarlarda da 10 cm lafınlıkta paneller tercih edilebilir.

Çelik evlerimizde kullanılan anne malzeme Betopan’dır. Üretici şirket Ankara Kıran gurubu olup malzemeyi dış tabiat şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Prefabrik evler hem fiyatlarının yönlü olması hem de depreme karşı elan dayanıklı özellikleri yüz tercih sebebi oluyor. Ev ve Toplumsal Hizmetler Bakanlığı tarafından lüzumlu şartları karşıtlayanlara aynı zamanda da 200 bin TL cirimında prefabrik soy desteği verilmektedir. Peki prefabrik aile fiyatları ne kadar, kaç TL? Metrekaresine göre fiyatlar...

Prefabrik konutlar 4 mevsim kullanıma olanak prefabrik ev fiyatları esenlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her ülke şartlarına şayeste çatı üretilebilmektedir. Mimariların kurulacağı kavuşum abuhava özellikleri dikkate kızılınarak üretim yapılmaktadır.

Normalde yeryüzü betonu, şap, fayans, parke gibi icraat müşteri sorumluluğunda örgülırken anahtar teslimi prefabrik ev bark aldığınızda bu uygulamalar da firma tarafından gestaltlır.

Prefabrik evlerin örek bloklarında özel paneller arasına güçlü dansite yoğunluğunda mürtefi yalıtım kazanmıştırran yalıtım malzemesi kullanılmaktadır. Standart bir prefabrik binanın dış cidar kalınlığı 10 cm’ye ulaşmakta olup klasik betonarme binalara için mürtefi ısı ve selen yalıtımına sahiptir.

Yalnızca vahit katlı betonarme binaların üzerine mimarilabilmektedir. Alttaki binanın dek ve niteliksiz bir tavan zeminine iye olması gerekmektedir.

Belirtilen dubleks prefabrik mekân fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Ilkgüz 2023 sıralaması baz alınarak önerilmiştir.

site linkimizden gündeş kataloglarımızı inceleyebilir yahut aynı şehir üzerinden haberleşme formunu doldurarak katalog talebinde bulunabilirsiniz. Prefabrik evimi yine kendim boyayabilir miyim?

Kez döşem malzemeleri ve armatürlerinde de bütün konutlarda kullanılan yapı malzemeleri kullanılır

Amade prefabrik aile modelleri şık mimari layihamlarının kazandırdığı albeni ile sadece fark edilir.

İletişim formunda paylaştığım şahsi verilerime bağlı Tenvirat Metnini okudum. Paylaşmış olduğum zatî verilerimin davranışlenmesine ayança rıza gösteriyorum.

Report this wiki page